Nyhetsarkiv

Sorter på:
    19.09.2012

    Best på fisk i Aften-test

    Fiskedisken oser av kvalitet, kjempehyggelig betjening, og fisk og skalldyr er lekkert lagt frem i disken. Slik lyder anmeldelsen av Centra Colosseum på Majorstua i Oslo.
    14.09.2012

    - Vi skal satse på lokalmat!

    Flere av profilhusene i NorgesGruppen satser nå aktivt på å øke salget av lokalmat i sine butikker. Kjøpmannshuset og MENY ULTRA velger ulike løsninger, men har samme mål: Økt salg av lokalmat.
    12.09.2012

    Kutter ut palmeolje

    Bruken av palmeolje i matvareproduksjon har i det siste fått mye oppmerksomhet. NorgesGruppen har som mål å kutte ut all palmeolje i egne merkevarer i løpet av 2013.
    10.09.2012

    - Balansert fremstilling om Ica Maxi og NorgesGruppen

    Finansavisen hadde lørdag en detaljert fremstilling av forholdene rundt de mye omtalte Ica Maxi-butikkene. - Avisen skriver helt korrekt at det ikke var NorgesGruppen som tok initiativ til kjøpet av butikkene, sier konserndirektør Per Roskifte.
    30.08.2012

    God utvikling for NorgesGruppen

    Styret i NorgesGruppen ASA har i dag behandlet regnskapet for første halvår 2012.
    21.08.2012

    Mange nærbutikker har for svak økonomi

    En omfattende kartlegging av økonomien til nærbutikkene i distriktene viser at hver fjerde nærbutikk befinner seg i en alvorlig økonomisk situasjon.
    15.08.2012

    Gode skussmål fra leverandører

    Fersk undersøkelse avdekker godt samarbeidet mellom leverandører og matvarekjeder, der NorgesGruppen kommer aller best ut. TNS Gallup står bak undersøkelsen, kalt ReMark Dagligvare, der leverandørene gir tilbakemeldinger til kjedene.