Joker - største dagligvarekjede i Norge

(Oslo, 29. januar 2007) Joker har i dag skrevet kontrakt med butikk nummer 450 og dagligvarekjeden er dermed størst i Norge målt i antall butikker.
29. januar 2007

- Vi har i dag signert kontrakt med ICA Nær Hasselvika i Sør-Trøndelag som blir Jokerbutikk nummer 450. Joker er dermed Norges klart største dagligvarekjede målt i antall butikker, sier Kjell Arne Bjerklund, kjededirektør i Joker.

Joker Hasselvika
Butikken i Hasselvika ble etablert i 1878, og kjøpmann Jørgen Sannan er i dag 5. generasjons driver. Butikken har, i tillegg til dagligvarer, et godt utvalg av spesialvarer og drivstoff. Butikken tilbyr også viktige tilleggstjenester som Post i Butikk og Tipping.

Mye har forandret seg siden Jørgens tippoldemor drev butikken og rodde til Trondheim etter varer.

- Jeg valgte å gå over til Joker på grunn av et mer tilpasset varesortiment og bedre betingelser. Jeg synes selvfølgelig det er artig at vi blir Jokerbutikk nummer 450, og gleder meg til å bli en del av Norges største dagligvarekjede, sier kjøpmann Jørgen Sannan.

Omprofilering til Joker
I løpet av 2006 har ca. 100 tidligere Nærmat-, Lønne- og Nærbutikker blitt omprofilert til Joker, og kjeden har lagt bak seg sitt beste år noensinne.

- I begynnelsen av 2006 hadde Joker 352 butikker. Frem til i dag har vi omprofilert 98 butikker og vi er størst i Norge med 450 Jokerbutikker over hele landet, sier Bjerklund.

10-års jubileum
I 2007 feirer Jokerkjeden sitt 10-års jubileum og kundene kan forvente seg mange overraskelser utover året.

- Vi fortsetter selvfølgelig med "Ukens Joker" som er blant de beste tilbudene du kan få, samtidig som vi vil gi kundene våre mange fine tilbud i jubileumsåret, avslutter Bjerklund.

Om Joker
Joker er nærbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester. Kjeden består av 450 nærbutikker spredt over hele Norge. Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

Se også www.joker.no.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Kjell Arne Bjerklund, kjededirektør i Joker, mobil 917 03 930.
Thorbjørn Theie, adm. dir. i Kjøpmannshuset Norge AS, mobil 901 10 881.
Sverre Auestad, kommunikasjonsrådgiver i Kjøpmannshuset, mobil 976 88 910.