Prisutdeling i Per Erik Buruds ånd

Per Erik Buruds minnepris: Kremmerprisen 2013, ble torsdag 22. august delt ut til Inge Stenbakk på MENY Colosseum. Prisen deles ut for å videreføre den energi, entusiasme, kremmerånd og det positive engasjement som var en del av Per Erik Buruds lederskap.
23. august 2013

- Inge har demonstrert godt kremmerskap, vist god evne til å inspirere andre og vært en pådriver av positive endringer. Han fortjener utvilsomt denne prisen, uttalte konsernsjef Tommy Korneliussen under overrekkelsen.

- Det er en stor ære, og vanskelig å holde øynene tørre. En anerkjennelse, takket en rørt Inge Stenbakk.

Med Per Erik Buruds minnepris: Kremmerprisen, ønsker NorgesGruppen å hedre minnet av inspiratoren og lederen, som tragisk omkom i en båtulykke sommeren 2011. Hans engasjement og kremmerånd satte dype spor. Prisen kan vinnes av ledere og ansatte på alle nivåer på tvers av NorgesGruppens ulike selskaper og forretningsenheter og består av en gavesjekk på kr. 100.000,-. Den deles ut årlig når ledere fra konsernet samles.

Juryen bestod av Tommy Korneliussen, konsernsjef, Per Roskifte, konserndirektør kommunikasjon og samfunnskontakt, Olav Haraldseid, HR-direktør og Tor Kirkeng, KIWI-gründer.

Begrunnelse:

«I Inges tid på MENY Colosseum har butikken alltid levert gode resultater og vært en av de aller beste i kjeden totalt. Inge har stort engasjement, sterke meninger, er svært resultatorientert, og han er alltid unikt til stede for så vel kunder som medarbeidere. Han har utviklet et meget godt lederteam som sikrer god gjennomføring, gjør at butikken stråler og har de beste tilbakemeldingene fra kundene. Inge stiller som butikksjef klare krav og forventninger til medarbeiderne sine, og han har utviklet mange talenter i løpet av sin karriere i MENY. Inge er med sin unike væremåte, alt han står for i sitt daglige virke og mangeårige innsats en fantastisk ambassadør for MENY. Vi gratulerer Inge aller hjerteligst med prisen!»

I fjor gikk prisen til Jan Eilif Johansen i Kiwi.