NorgesGruppen lanserer egen meieriserie

15. september ser en flunkende ny produktserie dagens lys i NorgesGruppens butikker. Under merkenavnet Eldorado vil kundene for første gang også finne meieriprodukter.
09. september 2014

13 meierinyheter blir å finne i hyllene til alle NorgesGruppens kjeder fra uke 38. Blant disse finner vi  smaksatt yoghurt i literskartong, smaksatt Crème Fraiche, tyrkisk yoghurt, samt en rekke kvargprodukter med og uten müsli.

Det er første gang NorgesGruppen beveger seg inn i meieri-kategorien med en egen serie, men kategorisjef Eirik Josefsen føler seg trygg på at nyvinningen vil bli godt mottatt:
-  Vi ser at det er rom for enda større bredde i sortimentet når det gjelder meieriprodukter, og føler oss sikre på at den nye produktserien vil kunne fylle det rommet.

Produsenter som Synnøve Finden og Q-meieriene har allerede gjort en god jobb de senere årene med å introdusere og vende norske ganer til flere smaker og varianter innen meieriprodukter, og mange har også vært for eksempel i Sverige og opplevd utvalget der.
- Med Eldorados meieriprodukter blir utvalget enda bredere i NorgesGruppens butikker, noe vi håper og tror forbrukerne er klare for og vil sette pris på, sier Eirik Josefsen.

Produktene er produsert i Sverige, Norge og Belgia. Eirik Josefsen understreker ønsket om norsk produksjon så langt det er mulig. 

For mer informasjon:

Kine Søyland, kommunikasjonssjef NorgesGruppen ASA: 900 79 888