NorgesGruppen lanserer Folkets Sommerfavoritter!

Folket har kåret sine sommerfavoritter og sammen med kjente merkevareleverandører lanseres nå over 100 varer under merket Folkets Sommerfavoritter.
28. april 2011

For første gang har det norske folk stemt frem lista over det de liker aller best å spise, drikke og kose seg med om sommeren. Frukt og grønnsaker som rett og slett er sommer, i tillegg til grillfavorittene, både blant kjøtt, kylling og fisk. Iskrem, chipsen, juice, brus, vann og avis er også med på listen over hva folk vil ha om sommeren, og nå man dem alle tydelig merket i butikkene.

Over 100 varer bærer merket med Folkets Sommerfavoritter, herunder også 36 nyheter – for eksempel lengre og tykkere grillpølser med tilhørende pølsebrød, minihamburgere, grillbiff av kalkun, én ny SommerBris, og Sørlandschips med smaken av sommerpaprika!

Om kåringen

Folkets Sommerfavoritter er ikke blitt valgt ut av eksperter eller dagligvarekjeder, men av folket selv. Nesten 6000 mennesker er blitt spurt om hva de liker aller best å spise, drikke og kose seg med om sommeren, og resultatet er blitt en liste på 109 produkter – kjøtt og kylling, frukt og grønt, fisk og sjømat, drikke, is, snacks og andre godsaker som er sommer for dem.

Listen over viktige sommerprodukter ble laget etter intervjuer med over 2600 forbrukere. Disse svarte på hva de liker best å spise og drikke om sommeren knyttet til fire ulike situasjoner: ”Frokost/formiddagsmat”, ”et lett sommermåltid”, ”kos til en sommerkveld” og ”andre ting du gjerne spiser/drikker om sommeren”.

Undersøkelsene ble utført av mediebyrået MEC og analysebyrået Synovate.

Produktene er å finne i NorgesGruppens butikker og assosierte kjeder, man finner hele listen og informasjon om kåringen på www.folketssommerfavoritter.no