Jacobs Utvalgte er NorgesGruppens egenutviklede merkevare (EMV), spesielt utviklet og tilpasset supermarkedkonseptene våre. Produktene er utviklet i samarbeid med Kulinarisk Akademi, Norges ledende matfaglige miljø. KA har testet, smakt, evaluert og til slutt godkjent de produktene som i dag er Jacobs Utvalgte. Den prosessen skal garantere topp kvalitet og en smaksopplevelse utenom det vanlige.
Navnet har vi hentet fra egne rekker. Mathuset Jacobs på Holtet i Oslo har over 75 års erfaring med å finne de beste råvarene. I Jacobs Utvalgte deler vi disse funnene med våre kunder.
Serien lanseres med 43 varelinjer fordelt over 9 varegrupper. Blant annet:
" Svinekjøtt av restaurantkvalitet for første gang i dagligvare, i samarbeid med Prima Jæren
" Ekstra mørnet storfekjøtt fra de flotteste rasene med navn som Hereford, Aberdeen Angus og Limousin
" Bronsestøpt pasta, langtidskokte sauser, økologiske egg fra Toten
Jacobs Utvalgte lanseres i første omgang i alle Meny-og Ultra-butikker i landet, i tillegg til Centra og selvfølgelig Jacobs. I tillegg lanseres 10 varelinjer i grunnsortiment i alle Eurospar-butikker, samt at hele sortimentet ligger som frivillig for alle SPAR-butikkene.
Alle produktene leveres med oppskrift, så kundene skal kunne gjenskape et gourmetmåltid hjemme på en enkel måte.
Eget julesortiment lanseres i oktober.
For mer informasjon, kontakt:
Sven Ivar Lona, prosjektleder: 95 16 53 93
Kine Søyland, informasjonssjef: 900 79 888