NorgesGruppen og UNIL lanserer økologi-serie

I løpet av mars kommer de første produktene i NorgesGruppens økologiske EMV-serie Go Eco til butikkhyllene.
23. februar 2011

Serien med økologiske EMV-produkter har vært jobbet med hos UNIL og NorgesGruppen over lengre tid, og endelig blir produktene å finne i butikkhyllene. I løpet av mars vil man kunne få tak i de første produktene, herunder blant annet 3-kornbrød, egg, løk, rapidsalat, poteter og gulrøtter.

Produktene vil være tilgjengelig i et stort antall av butikkene, både innenfor lavpris og supermarkeder.

I løpet av året vil sortimentet utvides ytterligere med en rekke tørrvarer innen kategorier som pasta, syltetøy, hermetikk, frø, oljer og enda mer frukt og grønt.

- Vi er glade for å kunne styrke vår satsing på økologi ytterligere med disse produktene. Vi tror Go Eco-serien vil bidra til å gjøre økologiske produkter enda mer tilgjengelig for forbrukerne i våre butikker, sier Christine Hundsnes, ansvarlig for økologi i NorgesGruppen.

NorgesGruppen og UNIL har utviklet økologiserien sammen, og serien er designet for at forbrukerne lett skal kunne finne produktene i hyllene.

- Vi har valgt å lage et design som skal gjøre det lett for forbruker å finne produktene på tvers av kategoriene. Serien er derfor bygget opp med felles elementer i designet og en logo som vil stå tydelig ut mot forbruker, sier Nina Brendsrud-Andersen, marketingsjef i UNIL.

 

For ytterligere spørsmål, kontakt:
- Christine Hundsnes, produktgruppesjef NorgesGruppen: 958 84 687
- Nina Brendsrud-Andersen, marketingsjef UNIL: 481 48 345