Ny kjededirektør i MIX

Svein Erik Alstad-Evjen (43) er ansatt som ny kjededirektør i MIX. Hantiltrer stillingen 1. februar 2013.
24. januar 2013

Svein Erik Alstad-Evjen har jobbet i dagligvare- og servicehandelsbransjen i en årrekke. Først ni år på leverandørsiden, med stillinger innen marketing og salg i Mars og Stabburet inn mot kjeder i dagligvare, storhusholdning og KBS. Deretter med ulike stillinger i MIX fra november 2004. Først som markedssjef for matområdet, deretter som markedssjef for mat og drikke, og sist som kategorisjef fra mai 2011. 1. februar tiltrer han altså som ny kjededirektør etter Elisabeth Hurleen.

Svein Erik er utdannet siviløkonom, kommer opprinnelig fra Trondheim, er gift og har tre barn.

- Jeg har fått en utfordrende og spennende stilling i en kjede med kjøpmenn jeg har lært å kjenne svært godt de siste 8 årene, sier Svein Erik Alstad-Evjen. - Jeg gleder meg til å sette vedtatt forretningsplan ut i live sammen med gode medarbeidere i organisasjonen, med våre kjøpmenn rundt om i landet og ikke minst i tett samarbeid med NG Servicehandel og Asko sentralt og regionalt.

Profilhusleder i NG Servicehandel, Marianne Ødegaard Ribe er godt fornøyd med å få Svein Erik med på laget videre:
- Jeg er meget glad for  at Svein Erik Alstad-Evjen har takket ja til stillingen som ny kjedeleder i  MIX! Han har lang fartstid i MIX og god erfaring fra leverandørsiden.