Ny profilhusleder til Kjøpmannshuset

Ole Christian Fjeldheim (39) er ansatt som ny profilhusleder i Kjøpmannshuset etter Thorbjørn Theie. Fjeldheim kommer fra stillingen som kategoridirektør i NorgesGruppen, og har lang fartstid fra konsernet.
24. april 2012

Med Ole Christian Fjeldheim har Kjøpmannshuset fått en leder med lang og bred erfaring fra dagligvarebransjen, spesielt fra arbeid med kjedene, men også fra industrisiden.

Fjeldheim begynte yrkeskarrieren som produktsjef i Stabburet, men kom til NorgesGruppen og kategori/innkjøpsavdelingen allerede i 2000.  Siden 2004 har han vært kategoridirektør, de siste årene med ansvar for kioskvare, tørrvare, dypfryst, meieri, drikke, hus og hjem, personlige artikler og non-food, med fokus på innkjøp/forhandlinger, sortiments- og kategori/konseptutvikling.

Fjeldheim er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1998, med fordypning i markedsføring, strategi og ledelse.

- Jeg har gjennom min stilling i Kategori/Innkjøp jobbet tett med Kjøpmannshuset gjennom mange år, og er veldig motivert for å få det overordnede ansvar for profilhuset. Jeg ser frem til å videreutvikle Kjøpmannhusets kjeder i nært samarbeid med profilenes dyktige kjøpmenn og organisasjonen forøvrig, sier Ole Christian Fjeldheim.

Ole Christian Fjeldheim tiltrer stillingen etter nærmere avtale.

Mer informasjon:
* Ole Christian Fjeldheim: 415 15 788
* Per Roskifte: 415 16 500