Ny samarbeidsavtale med Naturvernforbundet

NorgesGruppen har inngått en ny 3-årig samarbeidsavtale med Naturvernforbundet. Dette er den tredje samarbeidsavtalen vi inngår, den første ble etablert i 2007.
28. mars 2012

 -  For å få best mulig utbytte av de sakene vi velger og støtte er det viktig for oss å inngå langsiktige samarbeid med våre partnere. På den måten får vi integrert samfunns- og miljømessige hensyn inn i strategier og daglig drift, sa kommunikasjonsrådgiver Hege S. Rognlien, som har ansvaret for sponsing og samfunnsstøtte i NorgesGruppen.

Fagsjef for miljø Halvard Hauger, fulgte opp med å fortelle at avtalen med Naturvernforbundet gir oss tilgang til unik fagkompetanse og de er en viktig diskusjonspartner i ulike spørsmål rundt miljø.

Nytt i denne samarbeidsavtalen er at også Unil, som er NorgesGruppen leverandør av egnemerkevarer, skal kunne dra nytte av den fagkompetansen Naturvernforbundet besitter.

Konserndirektør for engros og miljø, Torbjørn Johannson signerte tirsdag avtalen sammen med leder av Natuvernforbundet Lars Haltbrekken.

-  Samarbeidet med Norgesgruppen gir oss mulighet til å påvirke folks miljøvalg i hverdagen. I tillegg kan vi få gitt viktige miljøråd om energiøkonomisering og avfallshåndtering i Norgesgruppens butikker, avsluttet Lars Haltbrekken, leder i Naturvernforbundet.

Begge parter er veldig fornøyd med at vi opprettholder samarbeidet og gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer.