Ny sjef i Bakers

Øystein Halvorsen (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Bakers. Han kommer fra stillingen som nordisk salgs- og markedsdirektør i transport- og logistikkselskapet CargoNet AS.
18. april 2012

Øystein Halvorsen har 10 års fartstid fra næringsmiddelindustrien og bakeribransjen. Han ble i 2000 ansatt i Bakehuset Norge AS som direktør for produksjon, logistikk, innkjøp og produktutvikling. Han ble med videre da Bakers AS kjøpte Bakehuset Norge AS i mars 2004 og var konstituert som administrerende direktør i Bakehuset frem til fusjonen med Bakers i 2005. I Bakers har Øystein hatt ansvar for flere fagområder. I tillegg til produksjon, logistikk og innkjøp, har han også hatt ansvaret for Human Resources og Informasjon.

-       Min motivasjon for å vende tilbake til næringsmiddelindustrien ligger først og fremst i savnet av den pulsen og dynamikken som preger det å være en god leverandør til dagligvarebransjen. Å få muligheten til å ha totalansvaret i en bedrift som det stilles høye krav til, finner jeg svært inspirerende. Med NorgesGruppen som ny eier, og sammen med dyktige medarbeidere i Bakers, ser jeg ser frem til å utvikle selskapet videre for å skape ytterligere verdier for kunder og eier, sier Øystein Halvorsen.

Tidligere har Øystein Halvorsen erfaring fra lederstillinger i både handelsbedrifter og prosjektorganisasjoner, blant annet som vareforsyningsdirektør i Løvenskiold Handel AS.

Halvorsen er økonomi- og logistikkutdannet fra Høyskolen i Molde og markedsutdannet fra Norges Markedshøyskole.

-       Vi er glade for at Øystein Halvorsen har takket ja til den utfordrende jobben som direktør for Bakers. Vi er sikre på at hans brede ledererfaring vil bidra til at Bakers fortsetter å være den ledende norske bakerivirksomheten, sier styreleder i Bakers, Øyvind Andersen.

Øystein Halvorsen vil tiltre stillingen senest 1.juli 2012.

Kontaktpersoner:

Øystein Halvorsen: 934 50 027

Øyvind Andersen: 905 44 547