Over 700.000 kr til kampen mot underernæring

En takk til alle som bidro til julekampanjen til Leger Uten Grenser
16. januar 2015

I desember hadde Leger Uten Grenser en kampanje på sosiale og i trykte medier med tittelen "Årets viktigste julegave", hvor NorgesGruppen doblet beløpet.

 3.600 givere og NorgesGruppen har sammen bidratt med over 700.000 kroner til Leger Uten Grenser i deres arbeid med underernærte barn i verden.

- Vi er utrolig takknemlige for det engasjementet. Gaven vil utgjøre en enorm forskjell. Tusen takk for all støtte. Denne kampanjen har gått over all forventning, sier Jessica S. Lyche, Næringslivsansvarlig i Leger Uten Grenser.

- Jeg vil takke alle som har bidratt til kampanjen, både ansatte og andre givere. Leger Uten Grenser og NorgesGruppen har hatt et godt samarbeid over flere år, og det er gledelig at vi sammen kunne gjøre en ekstra innsats for underernærte barn i desember, sier Tommy Korneliussen, konsernsjef i NorgesGruppen.

Leger Uten Grenser og NorgesGruppen har samarbeidet siden 2007. NorgesGruppen er hovedsamarbeidspartner.

- Samarbeidet med Leger Uten Grenser er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Her har vi å gjøre med ekte helter som tar stor risiko for å hjelpe dem som trenger det mest, sier Tommy Korneliussen, konsernsjef i NorgesGruppen.