Populær restaurant omprofileres til Jacobs Utvalgte

Stavanger-festivalen Gladmat trekker opptil 250.000 besøkende og får stor oppmerksomhet både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
14. juli 2014

Gladmat arrangeres 23. - 26. juli og er Nordens største matfestival. I år har festivalen et nytt og spennende tilskudd; uterestauranten Hall Toll blir for anledningen omprofilert til en Jacobs Utvalgte-restaurant.

Det innebærer at restauranten tilbyr en meny basert på Jacobs Utvalgte produkter innenfor alle kategorier. Jacobs Utvalgte er NorgesGruppens egen premiumserie, som betyr bedre kvalitet enn standard merkevare. Til Jacobs Utvalgte er det valgt ut det beste av det beste.

Jacobs kaster seg på streetfoodtrenden, og serverer premium pølser med tilbehør i et tilstøtende telt under Gladmat. I restauranten vil de friste med italiensk Salsiccia, Kielbasa-pølser, pasta og Jacobs Utvalgte Antipasto bestående av blant annet Pragerskinke, chorizo, pastrami og flere gode oster.

Navnet Jacobs Utvalgte stammer fra det tradisjonsrike mathuset Jacob´s på Holtet i Oslo. Butikken, har vært kåret til Europas beste, og er kjent for sin matkunnskap og sine råvarer av høy kvalitet. Produktene i Jacobs Utvalgte gjenspeiler mathusets holdninger til mat, og er valgt ut av fagfolk drevet av lidenskap for gode råvarer. De har vurdert både smaken, historien og håndverket på produktene - før de har havnet i butikkhyllen. Produktene i serien inneholder blant annet pasta, sauser, oljer, egg, juice, sjokolade, nøtter, samt ferskvarer fra kylling, svin og storfe.

Om Gladmat-festivalen

  • Utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes.
  • Den ledende matfestivalen, både i Norge og Norden, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur. I 2014 arrangeres festivalen for 16. år på rad.
  • Ønsker å vise frem nisjeprodukter, råvarer og det siste innen trender. Samtidig søkes deltakere som representerer lokale kvalitetsprodukter med unike historier.