Spennende nyheter fra NorgesGruppens egne merker

På mandag går startskuddet for årets første lanseringsvindu. Rundt 1000 nye varer kommer inn i butikkene våre, blant dem en rekke nye varer fra våre egne merker.
14. februar 2014

Totalt kommer UNIL med rundt 35 nye produkter, og mest nyskapende er nyhetene fra Fersk & ferdig og Folkets.

Fersk & ferdig - NorgesGruppens kvalitets-ferdigretter

Den største nyheten fra våre egne merkevarer er Fersk & ferdig Tortellini med to ulike sauser. Produktet består av en "bøtte" med to ulike kammere, ett med saus og ett med pasta. Både pasta og saus holder en svært høy kvalitet, tilberedes på noen minutter i mikroovn og kan spises rett fra begeret med tilhørende gaffel. Ypperlig som lunsj, mellommåltid eller i farta. Laget i Italia på italiensk vis.

- Da vi lanserte de første fem produktene under Fersk & ferdig i 2009 var målet å gi kundene et ferskere og bedre møte med ferdigmat, sier produktsjef Cato Korsgården i UNIL. - I samarbeid med blant annet Matbørsen har vi lansert en rekke velsmakende retter tilberedt på tradisjonelt vis og med stor grad av håndarbeid. Etter hvert har porteføljen blitt utvidet med blant annet ferske pastaprodukter og pizza, og med neste ukes lanseringer består nå Fersk & ferdig-serien av rundt 50 produkter og omsetter for rundt 150 mill. kroner.

Følgende syv nyheter kommer nå i uke 8:
* Fersk & Ferdig Pastaplater
* Fersk & Ferdig Tortellini og Arrabbiata
* Fersk & Ferdig Tortellini og tomat basilikum
* Fersk & Ferdig Pastasaus Gorgonzola PDO
* Fersk & Ferdig Pastasaus Parmigano Reggiano
* Fersk & Ferdig Chili Con Carne
* Fersk & Ferdig Svinestek

Folkets hjelper deg med hverdagsmiddagen!

Folkets er NorgesGruppens eget merke innen kjøttvarer, og så dagens lys våren 2013. Både middagsprodukter, kalde måltider og pålegg er del av sortimentet, som nå er på 55  faste produkter samt sesongvarer. Til dette lanseringsvinduet fokuserer Folkets på hverdagssegmentet, og da særlig middagsmåltidet.
- Hverdagsmiddag er en utfordring i de fleste hjem, sier produktsjef i UNIL, Åse Myhrene. -Forbruker ønsker inspirasjon og enkle og sunne retter som går raskt å tilberede i hverdagene.
Folkets oppgave er å hjelpe forbruker med nettopp enkle, sunne og raske middager.

Til lanseringsvinduet nå kommer Folkets med totalt 8 nye middagsprodukter, hvorav 5 av dem lanseres bredt blant våre kjeder.

* Fryste kyllinglår, krydret
* Fryste kyllingklubber, rå naturell
* Fryste kyllingvinger, rå naturell

- Dette er produkter som er smart å ha ”liggende på lur” da de har lang holdbarhet og du kan ta ut så mye som du trenger av posen, sier Åse Myhrene.

* Kjøttkaker
* Lunsjkaker

- Vi har karbonadekaker, elg og reinsdyrkaker fra før. Nå kommer også kjøttkaker og lunsjkaker. Alle er håndstekte og grove, og smaker som hjemmelaget. Kjøttkaker og karbonadekaker er mat som kan tilpasses enkelt til om det er middag til mange eller niste til en.

* Skinkestek med sjy
* Oksestek med sjy
* Lammestek med sjy

-Ønsker du en ferdig ”søndags-middag” uansett hvilken dag i uken det er, så får du nå kjøpt, i utvalgte butikker, ferdigstekte steker med sjy. Dette er saftige og møre steker med en nydelig sjy slik at du enkelt kan lage en god saus. Og på 30 min har du skikkelig søndagsmiddag.
(NB! Disse produktene kommer i hyllene først i uke 11.)


Mer informasjon?

Kine Søyland, kommunikasjonssjef NorgesGruppen ASA: 900 79 888