Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Matnyttig - et magasin fra NorgesGruppen

Hvordan vi vil handle og spise i fremtiden, hvorfor skal vi spise mindre salt, og hvordan få til en syvdagers meny med null matsvinn?
09. juni 2017

Hvis du skal på reise i Norge i sommer kan du også lese om en av våre mange lokalmatprodusentene rundt omkring i landet, som du kan ta turen innom.

Hva kommer vi til å spise i 2050? Hvordan kjøper vi maten? Mye vil endre seg, og matfuturist Sarah Smith er ikke i tvil: – Mat vil bli en enda større drivkraft for endring og innovasjon i vår fremtidige hverdag. 

Matnyttig er et magasin som NorgesGruppen gir ut en gang i året for å bidra med kunnskap, inspirasjon og gode historier fra vår hverdag innen mat og handel. Vår posisjon gir oss mulighet til å brøyte vei. Vi kan bidra positivt ved å ta hensyn til miljøet, og ved å legge til rette for god folkehelse med vårt tilbud av sunn og god mat. 

Her finner du hele magasinet
Signe Bunkholt Sæter

KONTAKTPERSON

Signe Bunkholt Sæter
Kommunikasjonssjef samfunnsansvar og bærekraft
90137294
NorgesGruppen