Matnyttig - et magasin fra NorgesGruppen

Hvordan vi vil handle og spise i fremtiden, hvorfor skal vi spise mindre salt, og hvordan få til en syvdagers meny med null matsvinn?
09. juni 2017

Hvis du skal på reise i Norge i sommer kan du også lese om en av våre mange lokalmatprodusentene rundt omkring i landet, som du kan ta turen innom.

Hva kommer vi til å spise i 2050? Hvordan kjøper vi maten? Mye vil endre seg, og matfuturist Sarah Smith er ikke i tvil: – Mat vil bli en enda større drivkraft for endring og innovasjon i vår fremtidige hverdag. 

Matnyttig er et magasin som NorgesGruppen gir ut en gang i året for å bidra med kunnskap, inspirasjon og gode historier fra vår hverdag innen mat og handel. Vår posisjon gir oss mulighet til å brøyte vei. Vi kan bidra positivt ved å ta hensyn til miljøet, og ved å legge til rette for god folkehelse med vårt tilbud av sunn og god mat. 

Her finner du hele magasinet
Signe Bunkholt Sæter

KONTAKTPERSON

Signe Bunkholt Sæter
Kommunikasjonssjef bærekraft
90137294