Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, eller cookies, er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag.

Vi bruker informasjonskapsler bare for din navigasjon på nettstedet vårt, og for å samle inn anonymisert statistikk om bruk, slik at vi kan å gjøre nettsidene bedre.

De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler kan det føre til at våre nettsider ikke vil fungere optimalt.

Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet
• ASP.NET_SessionId brukes til å identifisere at bevegelsene en bruker gjør kommer fra én og samme enhet. Den inneholder ingen personlig informasjon og slettes når du forlater nettsiden.
• _ga, _gat og _gid er knyttet til Google Analytics, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer. Disse slettes etter 14 måneder. Det er inngått en databehandleravtale med Google, og anonymiseringsfunksjonen i Google Analytics er slått på. Det innebærer at IP-adresser lagres anonymt, og at vi bare får anonymiserte statistikker.

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres.