Personvern

Selskapssider på Facebook

NorgesGruppen har selskapsside på Facebook. NorgesGruppen bruker siden slik at du kan stille spørsmål og gi kommentarer til for eksempel produkter eller kjedene våre. Når du besøker siden kan personopplysninger om deg bli behandlet. Dersom ditt innlegg fremstår som en kundehenvendelse så vil NorgesGruppen tilstrebe med å gi deg en rask tilbakemelding. NorgesGruppen legger fra tid til annen ut konkurranser på siden hvor en vinner skal kåres, og vil også for dette måtte behandle personopplysninger om deg. Vi har videre tilgang til statistikk og systematiserte oversikter over innlegg på vår Facebook-side gjennom standard Facebook-verktøy. Vi bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare, kåre en vinner eller annen behandling som fremgår av aktiviteten på siden. Du må også være oppmerksom på at du som Facebook-bruker må forholde deg til Facebooks vilkår og personvernerklæring når du besøker våre nettsider og for eksempel legger ut innlegg. Vi oppfordrer deg til å lese disse vilkårene nøye.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller cookies er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. 

En informasjonskapsel er en liten mengde tekst som lagres av nettleseren din når du besøker en nettside. De
n kan for eksempel brukes i forbindelse med statistikk som brukes til å gjøre nettsidene bedre, for å måle og forbedre relevansen til annonser, når du logger deg inn på nettsidene eller når du deler informasjon i sosiale medier.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler, fører det til at mange nettsider ikke vil fungere optimalt.

Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet

  • ASP.NET_SessionId brukes til å identifisere at bevegelsene en bruker gjør kommer fra én enhet. Den inneholder ingen personlig informasjon og slettes når du forlater nettsiden.
  • _ga, _gat og _gid er knyttet til Google Analytics, som vi benytter for å innhente besøksstatistikk, f.eks. hvor besøkende kommer fra, hvilke sider som besøkes og hvor lang tid besøket varer. 

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler 

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres.