Ine Skjæveland

Ine Skjæveland

- Det har vært veldig gøy å se hva slags arbeidsoppgaver man gjerne støter på i arbeidslivet, samt få sjansen til å jobbe med dem selv, sier Ine Skjæveland.
01. september 2023

Ine er inne på fjerde året på økonomi og administrasjon med spesialisering innen økonomisk styring ved NHH. Hun har tilbragt sommeren som intern i konsernøkonomiavdelingen. Der har hun utført varierende arbeidsoppgaver, særlig knyttet til taksonomirapportering, skatt og avgift, internkontroll ved fakturahåndtering og hvorvidt godkjennelsesrutiner er hensiktsmessige.

– Noe av det mest spennende jeg har fått være med på i sommer er egentlig bare det å få teste seg ut i arbeidslivet. Det har vært veldig gøy å se hva slags arbeidsoppgaver man gjerne støter på i arbeidslivet, samt få sjansen til å jobbe med dem selv. Noe av det mest utfordrende har gjerne vært å «bli kastet» ut i nye arbeidsoppgaver med masse nye folk å bli kjent med, sier Ine.

Heldigvis forteller hun videre at hun har blitt møtt av mange smilende og hjelpfulle personer som jeg opplever ønsker at jeg skal lykkes, noe som har vært veldig godt å kjenne på.

– Det er alltid rom for å stille spørsmål, uavhengig om du kanskje føler det er «dumme» spørsmål.

Til de som lurer på om de skal søke internship innen økonomi i NorgesGruppen sier Ine; SØK I VEI! Opplegget hos NorgesGruppen har vært veldig bra og jeg føler at jeg har lært masse ved å være her, i tillegg til at jeg har truffet mange kjekke mennesker.