Helgø MENY Sandved søker vikarer i 70-75 % stilling
Helgø MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse kombinert med lave priser. Kundene våre skal møte medarbeidere som er motiverte, serviceinnstilte og har høy kompetanse om mat. Vi satser derfor sterkt på utvikling av kunnskap og matglede. MENY er Norges ledende og mest ekspansive supermarkedskjede, og med 12 butikker i Rogaland inngår Helgø MENY i MENY-kjedens 187 butikker.
Stillingsomfang: 70-75 % stilling i 4 måneder, med mulighet for forlengelse
Arbeidstid: Dag, kveld helg
Oppstart: 05.01.2026
Vikariatets slutt: 30.04.2026
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier. Vi vet allerede nå at behovet vil være stort i julen.
For å søke må du ha fylt 18 år, du må også kunne beherske norsk.
Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Som MATarbeider i Helgø MENY vil du ha en variert og aktiv arbeidshverdag. I kolonialavdelingen vil du arbeide med tørrvarer, frossenvarer, meieriprodukter samt øl og mineralvann, som sammen utgjør en betydelig del av butikkens sortiment. Her vil dine arbeidsoppgaver bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk, du vil også tømme panteautomaten og hente kundevogner.
I kasseavdelingen er du butikkens fremste ambassadør, og kanskje den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. Som kasserer vil din hovedoppgave være å slå inn varer, ta imot betaling og få kunden til å føle seg velkommen. Du vil også fungere som kassevert i de selvbetjente kassene og hente kurver.
Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer i alle avdelingene, ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og brenner for god kundeservice. Om du er student, har hull i CV-en eller ikke har arbeidserfaring, er vi ikke så opptatt av. Det viktigste er at du er lærevillig, blid og liker å stå på. Du må kunne løfte tungt og takle å gå mange skritt, for her skjer det alltid noe.
Hvordan er det å jobbe i Helgø MENY?
Hos oss vil du blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker og ikke minst butikkdrift. Vi har en interaktiv kursplattform, ulike klasseromskurs som gir deg faglig påfyll og et traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på Helgø MENY, satser Helgø MENY på deg!
Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i Helgø MENY får selvfølgelig uniform og lønn etter tariff. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne, og rabatt på treningssenter. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot felles mål, for din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg – for er du trygg er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bidra til.
Å søke jobb i Helgø MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.
Kontaktperson
Marianne Abrahamsen
Butikksjef
51684950
ledigestillinger@meny.no