Tilbake til ledige stillinger

Er du opptatt av kjøtt og gode råvarer? Da vil vi ha deg som kjøttansvarlig hos MENY Kolsås!

I MENY elsker vi mat! For oss er god mat en lidenskap, og noe av det viktigste som finnes. Hos oss er alle MATarbeidere, uansett om du jobber i ferskvaredisken, kolonialen, i kassen eller på kontoret. Å være en MATarbeider i MENY betyr at du alltid gjør ditt beste for å veilede og inspirere kundene våre til matglede. Sammen skal vi hjelpe flere å spise bedre, og leve bedre.

Er du opptatt av kjøtt og gode råvarer? Da vil vi ha deg som kjøttansvarlig hos MENY Kolsås.


Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: D
ag og enkelte ettermiddags-/kveldsvakter, samt hver tredje lørdag.
Oppstart: 01.02.26 eller etter avtale
For å søke må du ha fylt 18 år, du må også kunne beherske norsk.


Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for den daglige driften av vår kjøttavdeling. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som butikkslakter, kjøttskjærer eller kokk er det et stort pluss. Genuin interesse for mat kan kompensere for manglende utdanning.

Kjøttfaget er håndverk, og store deler av dagen går med på å skjære, beine ut og bearbeide kjøtt. I avdelingen har du også ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. Dette krever en viss grad av struktur og orden, noe som kommer til uttrykk i din ryddige avdeling og nøye kalkulerte bestillinger. Det vil også være oppgaver som varepåfylling og åpning/stenging av disk, som innebærer både tunge løft og hektisk tempo.

Det er ikke bare kjøtt og råvarer som er viktig for deg, du trives også med mennesker og salg. Din genuine interesse for mat blir godt synlig for alle våre kunder som får hjelp av deg - du briljerer gjerne med kunnskapen din og sørger for at kunden kan kokkelere på sitt eget kjøkken. Dine kollegaer får også nyte godt av alt du vet, for du har ansvaret for å lære opp nyansatte og dele av din kunnskap om bog, bibringe, culotte og filet mignon. Det er derfor viktig at du er god på å formidle fagkunnskapen din og kan yte unik service. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år og ha gode norskkunnskaper. 

Hvordan er det å jobbe i MENY?
MENY er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som kjøttansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken eller på e-post. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson
Monica Fjeld
Ferskvaresjef
67151020
ledigestillinger@meny.no

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!