Karriere
Summer internship i NorgesGruppen

Summer internship i NorgesGruppen

Er du klar for å sette ditt preg på Norges matvarebransje? Vil du ha en sommer full av utfordringer, læring og muligheten til å jobbe med de beste i feltet? Da er NorgesGruppens Summer Internship akkurat det du leter etter!

Hvorfor skal du velge å tilbringe sommeren hos oss?

  • Fordi NorgesGruppen ikke bare er bransjebeste (Universum 2023), men vi er også en stolt del av samfunnet og bidrar til folks hverdag over hele landet.
  • Fordi du vil få en unik sjanse til å jobbe tett med erfarne medarbeidere som er engasjerte veiledere som ønsker å se deg vokse.
  • Fordi vi tror på å gi våre interns reelle prosjekter og utfordringer som har verdi.
  • Fordi du vil få et dypdykk inn i hele verdikjeden vår og vil sitte igjen med en innsikt og kompetanse om varehandel som vil gi deg et fortrinn videre i arbeidslivet.
  • Fordi vi verdsetter mangfold i alle former og har bærekraft høyt på agendaen.
  • Fordi vi rett og slett ønsker å gi deg faglige utfordringer, lærevillige og hyggelige kollegaer, og en uforglemmelig sommer.

Her kan du lese om våre tidligere summer interns for å vite mer om hva de har jobbet med og hvordan de har opplevd sommeren hos NorgesGruppen.

Om rekrutteringsprosessen

Våre summer internship blir annonsert tidlig i september, med en søknadsfrist i begynnelsen av oktober.

Det er noe ulik prosess for Summer Internship til NorgesGruppen og NorgesGruppen IT, men alt i alt ønsker vi at dette skal være en god opplevelse for alle. Ikke vær redd for å stille spørsmål eller være deg selv, enten det er i en søknadstekst, et intervju eller annen kontakt med oss. Vi ønsker å bli kjent med deg!

For NorgesGruppen

Et par uker etter endt søknadsfrist begynner vi å kontakte de kandidater vi ønsker å ta en samtale med. Avhengig av mengde søkere, kan dette ta noe lenger tid, så ikke mist motet om du ikke har hørt fra oss med en gang. Alle søkere skal få tilbakemelding på om de er utvalgt eller ikke. En første samtale vil foregå digitalt. Du vil da treffe en rekrutteringsrådgiver og en fra fagområdet du har søkt deg til. Her vil vi presentere fagområdet ytterligere og ønsker selvsagt å bli bedre kjent med deg! De kandidater vi ønsker videre fra en første samtale vil bli invitert til en fysisk case-samtale på vårt kontor i Oslo. Du vil bli gitt et case og en gitt tid til å utarbeide en caseløsning før du presenterer løsningen til oss. Det er ingenting du skal forberede i forkant.

For NorgesGruppen IT

Her vurderes kandidater fortløpende gjennom søkeperioden og vi sikrer at alle kandidater vurderes ut søkefristen. Avhengig av mengde søkere, kan dette ta noe lenger tid, så ikke mist motet om du ikke har hørt fra oss med en gang. Alle søkere skal få tilbakemelding på om de er utvalgt eller ikke. Det gjennomføres ett digitalt intervju der du vil treffe flere av fagspesialistene hos oss før et eventuelt tilbud gis. Vi sikter på å ha ferdigstilt hele prosessen innen midten av november.

 

Har du spørsmål knyttet til Summer Internship i NorgesGruppen er du velkommen til å ta kontakt på rekruttering@norgesgruppen.no