Fakta om betaling i NorgesGruppens butikker

Fakta om betaling i NorgesGruppens butikker

Betalingstjenester er en integrert del i NorgesGruppens arbeid for å gjøre handelen stadig enklere og bedre for kundene våre. Vårt overordnede mål er at kundene skal kunne betale på den måten de selv ønsker, og at betalingsprosessen skal gå så raskt og effektivt som mulig.

Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag
I NorgesGruppens butikker KIWI, MENY, Jacobs, SPAR, EUROSPAR, Joker og Nærbutikken kan du betale med de aller fleste betalingsformene tilgjengelige på markedet: Bank-kort med pin-kode eller kontaktløst, samt alle typer kredittkort som Trumf Visa, Visa og Mastercard. American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.

Dersom du har registrert bankkortet ditt på din Trumf-profil trenger du ikke i tillegg å vise eget Trumf medlemskort når du betaler. Bonusen blir spart automatisk. Det gjelder riktignok ikke dersom du betaler med Apple Pay, Google Pay eller alle andre kredittkort enn Trumf Visa. I disse tilfellene må du registrerer ditt Trumf medlemskort før du betaler for å få Trumf-bonus.

Er du Trumf-medlem og ønsker å spare bonus når du handler hos oss er det altså noen ekstra momenter du må forholde seg til per i dag med tanke på betaling. 

I noen av butikkene våre har vi lagt til rette for selvbetjente kasser, slik at du som kunde skal unngå å stå i kø for å betale.

Bakgrunn for dagens betalingsformer
Enkelte leverandører av betalingsløsninger har i dag begrensninger som vi må forholde oss til. Det gjelder eksempelvis Apple- og Google Pay, som ikke gir oss tilgang til kundens identitet. Derfor må et Trumf-kort registreres i tillegg for at våre kunder skal få Trumf-bonus.

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag. Selskapet bak de nye terminalene heter Aera.

Både brukervennlighet, kostnader og etterspørsel fra kundene er viktig for våre kjøpmenn i vurderingen av hvilke betalingsformer som tilbys.

På trumf.no kan du se spørsmål og svar om bonusopptjening og betalingsformer