Kontakt oss

Adresse og telefonnr. til vårt hovedkontor
NorgesGruppen ASA, Karenslyst allé 12-14, postboks 300 Skøyen, 0213 Oslo.
(+47) 24 11 31 00

Spørsmål og henvendelser til våre butikker
Dersom du har et spørsmål eller en henvendelse som gjelder en butikk i en av våre kjeder, så finner du denne kontaktinformasjonen på kjedenes egne nettsider:

KIWI
MENY
SPAR
Joker
Deli de Luca
MIX
Jafs
Gigaboks
Storcash
Nærbutikken

Spørsmål og henvendelser vedr. egne merkevarer / UNIL
Har du tilbakemeldinger eller spørsmål om NorgesGruppens egne merkevarer , så finner du nødvendig kontaktinformasjon på UNILs egne nettsider.

Henvendelser til engros - ASKO
For å komme i kontakt med NorgesGruppens engrosvirksomhet ASKO, besøk ASKOs egne nettsider.

Henvendelser vedr. Trumf-medlemskapet eller Trumf VISA
På trumf.no har vi samlet spørsmål og svar mange av kundene våre lurer på om medlemskap, bruk av Trumf-bonus og fordeler i Trumf. Her finner du også chat, telefon eller kontaktskjema.

Jobbhenvendelser
Se alle våre ledige stillinger her.

Butikketablering 
Ønsker du å leie ut lokaler feks. til en dagligvarebutikk? Da finner du nødvendig informasjon på våre eiendomssider.

Leverandørhenvendelser
Ønsker du å bli leverandør til NorgesGruppen? Da finner du den informasjonen du trenger her: Leverandør til NorgesGruppen.

Digital markedsføring
Sylinder Marketing Services sitter med helt unik kundeinnsikt om nordmenns handlevaner og trender innen mat og varehandel. Vi tilbyr annonsører på nasjonalt og lokalt nivå digital markedsføring med mulighet for avansert målretting. ​

Bedriftskort
Bedriftskort er et produkt for private og offentlige virksomheter. Klikk her for mer informasjon og for å søke om å bli kunde.

Gavekort
På norgesgruppengavekort.no kan du raskt og enkelt bestille gavekort på den matbutikken du ønsker. Vi tilbyr også et universalt gavekort som kan brukes på alle NorgesGruppen sine dagligvarebutikker.