Flere betalingsformer med nye terminaler

Flere betalingsformer med nye terminaler

Nye betalingsterminaler gjør at kundene kan velge mellom de fleste betalingsformene som er tilgjengelige i markedet.
I 2020 gikk NorgesGruppen i gang med å bytte ut betalingsterminaler i butikkene. Bakgrunnen var at butikkene har hatt betalingsterminaler fra leverandøren Nets uten løsning for Vipps mobilbetaling. De nye terminalene fra Aera vil gjøre det mulig å ta i bruk enda flere betalingsformer enn det som har vært tilfelle.

Betalingstjenester inngår i NorgesGruppens arbeid for å gjøre handelen enklere og bedre for kundene. Vårt mål er at kundene skal kunne betale på den måten de selv ønsker, og at betalingsprosessen skal gå så raskt og effektivt som mulig. Mobilen er et viktig verktøy for kundene, og vi ønsker at de skal kunne benytte seg av den for å handle og betale i våre butikker uten å måtte gå via kassene.

I kjedene KIWI, MENY, Jacobs, SPAR, EUROSPAR, Joker og Nærbutikken kan kundene velge blant de aller fleste betalingsformene som er tilgjengelige på markedet. De aksepterer bankkort med kode eller kontaktløs betaling, samt alle typer kredittkort som Trumf Visa, Visa og Mastercard. De fleste butikkene aksepterer også American Express og Diners. Mobilbetaling er tilgjengelig med Apple Pay og Google Pay, eller ved å bruke oppspart bonus knyttet til kundenes Trumf-profil.

Relaterte saker

  • 1,45 milliarder kroner i bonus til Trumf-kunder. Les saken her

  • Nytt Trumf Visa skal gjøre handelen enklere. Les saken her.