Nyhetsarkiv

Sorter på:
  09.11.2022

  Ansvarlig rekrutteringspraksis i våre verdikjeder

  King instituttet, NorgesGruppen og Unil har lansert en rapport som tar for seg ansvarlig rekrutteringspraksis i våre verdikjeder. Dette skjedde på et seminar i regi av King instituttet der Fagsjef Bjart Pedersen (NG) og Fagsjef Maria Hammer Hardie (U
  03.11.2022

  Klatrer oppover på kåring over mest attraktive arbeidsgivere

  NorgesGruppen er best i dagligvarebransjen, og ligger på en topp-plassering sammen med noen av Norges mest kjente merkevarer og virksomheter.
  31.10.2022

  Løftet jordbærsalget med 24 prosent

  Aldri har sesongen for norske jordbær vært like lang som i år. Rekordlang sesong førte til 24 prosent vekst i salget, og kundene kunne finne norske jordbær i butikk helt frem til høstferien.
  21.10.2022

  Leverandørene mest fornøyd med NorgesGruppen

  NorgesGruppen er best på redelighet, forutberegnelighet og lojalitet, viser de foreløpige resultatene fra en stor undersøkelse blant leverandørene gjennomført av Dagligvaretilsynet.
  14.10.2022

  Du kan donere Trumf-bonus til TV-aksjonen

  Visste du at du har muligheten til å donere Trumf-bonus til TV-aksjonen? Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 23. oktober og støtter Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.
  05.10.2022

  Ny adm. dir i NorgesGruppen Servicehandel

  Kristine Stranne (46) tiltrer stillingen som administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel fra 1. januar 2023. Hun får dermed det overordnede ansvaret i NorgesGruppen for konseptene Deli de Luca, Mix, Tiger, Jafs, Kaffebrenneriet og Big Horn
  01.10.2022

  NorgesGruppens støtteordning for solceller - 2022

  NorgesGruppen har en ambisjon om å bli klimanøytral. Et konkret tiltak er å produsere egen fornybar energi der det er mulig. NorgesGruppens støtteordning er derfor etablert for å hjelpe butikker med å etablere solceller på tak.