Nyhetsarkiv

Sorter på:
  13.01.2022

  Gigaboks: NorgesGruppen lanserer ny storhandelskjede

  NorgesGruppen vil i løpet av våren 2022 lansere en storhandelskjede som skal tilby noe nytt og annerledes til dagens varehandel. Gjennom salg av varer i store forpakninger, nyttige faghandelsprodukter og spennende partier er målet å gi kunden en ny t
  12.01.2022

  NorgesGruppens miljøfond for ansatte

  NorgesGruppens miljøfond ble opprettet i 2013 for å hjelpe NorgesGruppens ansatte med å redusere sitt eget energiforbruk og klimautslipp. For å oppnå dette vil NorgesGruppen delfinansiere miljøtiltak som ansatte gjennomfører.
  12.01.2022

  NorgesGruppen investerer i Invertapro: Vil produsere 70 tonn larver i uken ved hjelp av matavfall

  NorgesGruppen har besluttet å gå inn på eiersiden i Invertapro AS. Målet er å gjøre verdikjeden for mat mer sirkulær ved hjelp av larvebaserte proteiner.
  12.01.2022

  NorgesGruppens bærekraftsfond; de første tildelingene er valgt ut

  NorgesGruppen etablerte i høst bærekraftsfondet HANDLE. I løpet av første søknadsrunde har fondet mottatt hele 68 søknader. Nå offentliggjøres de første åtte prosjektene som får støtte. Blant disse er sirkulære klimatomater, utvikling av plantebasert
  04.01.2022

  Plastposekontingenten øker

  Fra 1. januar økte kontingenten handelen skal betale til Handelens Miljøfond med 50 øre. Kontingenten er dermed på 1 krone per pose, og målet er at folk skal kjøpe færre plastbæreposer.
  09.12.2021

  Trumf vil vedta gebyr fra Datatilsynet

  Datatilsynet har i dag varslet Trumf om et overtredelsesgebyr for brudd på personvernforordningen. Trumf vil vedta gebyret og understreker at saken nå er løst.
  03.12.2021

  Podkast: Julespesial!

  I årets siste episode av Øre for mat gir vi lytterne en skikkelig julespesial, med fokus på lokalmat, norsk mat og julemat.