Nyhetsarkiv

Sorter på:
  07.06.2018

  Hva betyr det egentlig å ha et godt omdømme- og hvordan oppnår man det?

  Ny podcast: Hør MENY-sjef Vegard Kjuus i samtale med Apeland-sjefen Ole Christian Apeland, diskutere verdien av å ha et godt omdømme.
  07.06.2018

  NorgesGruppen Servicehandel signerer intensjonsavtale for et sunnere kosthold

  De NorgesGruppen-eide kjedene Deli de Luca, Jafs, Mix og Tiger intensiverer nå sitt arbeid med å tilby sunnere produkter til sine kunder. En rekke næringsorganisasjoner, mat- og drikkeprodusenter og dagligvarehandel har signert intensjonsavtale med
  16.05.2018

  Unil har lansert bærekraftsrapport for 2017

  "Vi går foran" har Unil kalt sin rykende ferske bærekraftsrapport for 2017. Rapporten viser at de er på god vei mot å nå sine ambisiøse og krevende målsettinger på bærekraft.
  14.05.2018

  Uforstående til siktelse

  Politiet har besluttet å sikte to personer ansatt i Kjøpmannshuset i forbindelse med etterforskning av Lime-saken. Siktelsen omhandler påstand om medvirkning til straffbare forhold.
  04.05.2018

  Vellykket energisparingsprogram

  NorgesGruppen har over flere år gjennomført et energisparingsprogram som nå er ferdigstilt. Programmet (EKING energisparing i NorgesGruppen) har redusert energiforbruket i våre fire dagligvarekjeder vesentlig.
  03.05.2018

  Vi bruker kun bærekraftig biodrivstoff

  Elektriske og hydrogendrevne lastebiler står øverst i NorgesGruppens drivstoffhierarki og viser våre prioriteringer. Mens vi venter på 0-utslippsbiler har vi tro på at bærekraftig biodrivstoff er et skritt på veien.
  27.04.2018

  KIWI og MENY på omdømmetoppen

  Ferske tall fra den store omdømmemålingen til Apeland plasserer to av våre dagligvarekjeder, MENY og KIWI, i kategorien fremragende omdømme.