Nyhetsarkiv

Sorter på:
  09.06.2017

  Matnyttig - et magasin fra NorgesGruppen

  Hvordan vi vil handle og spise i fremtiden, hvorfor skal vi spise mindre salt, og hvordan få til en syvdagers meny med null matsvinn?
  08.06.2017

  Mindre salt i maten

  Samarbeidet i bransjen om å redusere salt i matvarer, har gitt resultater. NorgesGruppen har vært sentral, blant annet ved å fjerne all salt i kjøttdeiger og redusere salt i brød. Arbeidet fortsetter for fullt. Målene er ambisiøse.
  08.06.2017

  Bær - Sunt og trendy

  På få år er salget av bær mer enn doblet. Jordbær troner på topp, foran blåbær og bringebær. I disse dager er de norske jordbærene på vei inn i butikkhyllene.
  07.06.2017

  Tilbaketrekking av Smart Hundepølse

  UNIL AS tilbaketrekker all Smart Hundepølse da det er funnet myke beinbiter i som er for store i henhold til krav.
  06.06.2017

  Podcast spesial: Trine og Torbjørn om klima

  Henger politikerne etter? Hør på grønt ordskifte mellom Venstre-leder Trine Skei Grande og styreleder i ASKO, Torbjørn Johannson.
  19.05.2017

  Miljøvennlig blomsterjord

  Skal du plante ut i helgen? Bruk da NorgesGruppens nye torvfrie blomsterjord, så sparer du miljøet. 10-literssekken blir å finne i alle kjedene.
  19.05.2017

  Bøndene stanser utkjøring av mat

  Bøndene blokkerer i dag tidlig utkjøring av mat fra lagrene til ASKO, Coop og Rema. NorgesGruppen mener det er beklagelig at aksjonen på denne måten rammer oss som en samarbeidspartner av norsk landbruk, og deretter våre kunder.