Nyhetsarkiv

Sorter på:
  02.09.2020

  ASKO og NorgesGruppen etablerer rederi

  ASKO har nå signert kontrakt for bygging av to autonome og elektrisk drevne fartøy. Sjødronene skal inngå i en helelektrisk transportkjede for å sikre effektiv og utslippsfri transport.
  31.08.2020

  Bygger ut fiber i hele landet

  Når Telenor nå bygger ut fiber til over 2000 NorgesGruppen-butikker over hele landet, vil næringslivsaktører og husholdninger i 90 prosent av landet få mulighet til å koble seg på.
  28.08.2020

  Mer relevant reklame til hver enkelt kunde

  En ny satsing i NorgesGruppen kobler merkevareleverandørene med kundene i digitale medier. Målet er effektiv annonsering som treffer målgruppen presist. Dermed blir tilbudet ikke bare attraktivt for de største annonsørene, men også for de små.
  27.08.2020

  Et matmarked preget av covid-19

  Utviklingen for NorgesGruppen i første halvår viser at norske forbrukere har handlet mer dagligvarer innenlands og laget flere måltider hjemme etter pandemiutbruddet. Samtidig har konsernets virksomheter i servicehandel og serveringsmarkedet hatt be
  07.08.2020

  Har aldri solgt flere norskproduserte varer

  Seks av ti nordmenn sier at de handler mer norskproduserte varer i coronaperioden (1). Og NorgesGruppens analyse av salget i mai, juni og juli bekrefter at kundene ikke bare sier de gjør det, men også faktisk handler mer norsk enn noensinne.
  19.06.2020

  - Vi er opptatt av en sunn og rettferdig konkurranse

  - Det er bra at Regjeringen legger frem en stortingsmelding som gir et samlet bilde av konkurransesituasjonen, sier konsernsjef Runar Hollevik.
  12.06.2020

  Innskudd og uttak av kontanter i dagligvarebutikken

  Fra juni måned tilbyr NorgesGruppens butikker kontantinnskudd og -uttak hos kundens bankforbindelse.