Nyhetsarkiv

Sorter på:
  15.05.2020

  Studentene foretrekker NorgesGruppen

  NorgesGruppen ble nylig tildelt prisen som årets nykommer innen IT og som bransjebeste innen økonomi i Universums anerkjente kåring av Norges mest attraktive arbeidsgivere.
  15.05.2020

  Sparer plast og plass med miljøvennlig innovasjon

  Ny, vakuumpakket First Price kjøttdeig og karbonadedeig gir gevinst for miljøet. De nye pakningene, som kom i butikk i februar, er svært godt mottatt av kundene.
  13.05.2020

  Kompetanseutvikling for permitterte og arbeidsledige

  NorgesGruppen ønsker å dele kompetanse om varehandel og dagligvare med permitterte og arbeidsledige, slik at flere kan komme raskere tilbake til arbeidslivet.
  29.04.2020

  Hvordan har korona-situasjonen påvirket NorgesGruppen, og hvordan ser fremtiden ut?

  Ny podkast: Hør programleder Stein Rømmerud i samtale med konsernsjef Runar Hollevik i nyeste episode av podkasten "Øre for mat".
  28.04.2020

  NorgesGruppen søker ikke kontantstøtte

  Tiltakene som er iverksatt av myndighetene for å redusere spredning av covid-19 påvirker hele næringslivet, også matbransjen. NorgesGruppen søker ikke kontantstøtte fra myndighetene for sine heleide virksomheter, og går inn med kapitalstøtte i enkelt
  03.04.2020

  #giturenvidere

  NorgesGruppen er stolt samarbeidspartner med Den Norske Turistforening (DNT) og deler mer enn gjerne oppfordringen: Oppdag nærmiljøet ditt på nytt i påsken og del det med andre på #GiTurenVidere.
  26.03.2020

  NorgesGruppen prioriterer norsk frukt og grønnsaker

  - NorgesGruppens kjeder har bruk for svært mye av den norske frukten og grønnsakene som kan produseres i år, så mitt budskap til frukt- og grøntprodusenter over hele landet som leverer til oss, er at de skal så og plante som planlagt. Vi vil priorite