Nyhetsarkiv

Sorter på:
  08.03.2013

  Lav vekst i matvareprisene

  Igår, 7. mars, la SSB frem ferske økonomiske analyser, som blant annet viser lav vekst i matvareprisene. Den lave konsumprisveksten indikerer økt effektivitet innen distribusjon og transport av varer.
  27.02.2013

  Kjemper for økt konkurranse

  NorgesGruppen vil bidra til å dempe Konkurransetilsynets skepsis mot samarbeidsavtalen med ICA.
  21.02.2013

  Oppfølging av uregelmentert bruk av hestekjøtt

  NorgesGruppen tar på alvor situasjonen med uregelmentert bruk av hestekjøtt i produkter. I tillegg til våre avtalefestede krav til alle leverandører og løpende oppfølging av deres etterlevelse av disse, har vi igangsatt flere tiltak.
  15.02.2013

  Bekrefter funn av hestekjøtt i First Price Lasagne

  NorgesGruppen fikk i dag, fredag 15. februar, en endelig bekreftelse på at First Price Lasagne inneholder hestekjøtt. Dette er ikke merket på produktet.
  14.02.2013

  Lasagne sendt til analyse

  NorgesGruppen trakk umiddelbart tilbake lasagne fra butikkhyllene forrige fredag, etter at det ble kjent at blant annet First Price Lasagne kan inneholde spor av hestekjøtt.
  12.02.2013

  - Ikke et folkekrav om søndagsåpne butikker

  En fersk undersøkelse på oppdrag fra NorgesGruppen viser at det ikke er et folkekrav om at dagens regler på søndagsåpne butikker skal liberaliseres.
  01.02.2013

  NorgesGruppen og Meny lanserer JIPPI - sunnere favoritter for barnefamilier!

  Å få barna til å spise sunt og variert er en utfordring de fleste foreldre kjenner til. Med familiekonseptet JIPPI ønsker NorgesGruppen å gjøre det enklere for barnefamiliene å velge sunnere varianter av mat vi vet barn liker. Mandag 4.2 inntar den n