Nyhetsarkiv

Sorter på:
  04.10.2012

  Premiere for nytt spisested-konsept

  Samtidig med at Trondheim åpnet sitt nye kjøpesenter Sirkus, var det også premiere på NorgesGruppen Servicehandels nye spisested-konsept, Burgy.
  20.09.2012

  Safarigruppen og NorgesGruppen inngår ny avtale

  Safarigruppen og Norgesgruppen har gjennom mange år hatt et tett og godt samarbeid gjennom partenes eierskap i Safari-kjedens butikker, innkjøpssamarbeid med mer. Partene finner det riktig og naturlig å videreføre samarbeidet gjennom å rendyrke rolle
  19.09.2012

  Best på fisk i Aften-test

  Fiskedisken oser av kvalitet, kjempehyggelig betjening, og fisk og skalldyr er lekkert lagt frem i disken. Slik lyder anmeldelsen av Centra Colosseum på Majorstua i Oslo.
  14.09.2012

  - Vi skal satse på lokalmat!

  Flere av profilhusene i NorgesGruppen satser nå aktivt på å øke salget av lokalmat i sine butikker. Kjøpmannshuset og MENY ULTRA velger ulike løsninger, men har samme mål: Økt salg av lokalmat.
  12.09.2012

  Kutter ut palmeolje

  Bruken av palmeolje i matvareproduksjon har i det siste fått mye oppmerksomhet. NorgesGruppen har som mål å kutte ut all palmeolje i egne merkevarer i løpet av 2013.
  10.09.2012

  - Balansert fremstilling om Ica Maxi og NorgesGruppen

  Finansavisen hadde lørdag en detaljert fremstilling av forholdene rundt de mye omtalte Ica Maxi-butikkene. - Avisen skriver helt korrekt at det ikke var NorgesGruppen som tok initiativ til kjøpet av butikkene, sier konserndirektør Per Roskifte.
  30.08.2012

  God utvikling for NorgesGruppen

  Styret i NorgesGruppen ASA har i dag behandlet regnskapet for første halvår 2012.