Nyhetsarkiv

Sorter på:
  07.04.2021

  Vinnerne av NorgesGruppens leverandørpriser

  Vibeke Hetle (Lantmännen Cerealia), «Melkosjokoladeis» fra Hennig Olsen, Grilstad og Prima Jæren stakk av med prisene årets KAM, årets Nyhet, Årets Leverandør og Årets entreprenør under NorgesGruppens årlige leverandørtreff.
  25.03.2021

  Hvordan har NorgesGruppen jobbet for å sikre matforsyning under en pandemi?

  "Annerledesåret 2020" er teamet for den nyeste episoden av NorgesGruppens podkast «Øre for mat».
  25.03.2021

  Solid levert i et krevende år

  I 2020 ble hele verdikjeden for mat hardt testet av pandemien. Systemet har vist seg robust og velfungerende, også i unntakstilstand. Vi kom raskt i gang med gode smittevernstiltak, og har i hele perioden samarbeidet godt med leverandørene, norsk lan
  15.03.2021

  Konkurransetilsynet opphever vedtak mot NorgesGruppen

  Konkurransetilsynet opphever sitt vedtak om å ilegge NorgesGruppen et overtredelsesgebyr på 20 millioner kroner for brudd på opplysningsplikten i forbindelse med kjøp av Sædalssvingene 3 i Bergen.
  12.03.2021

  NorgesGruppen utvider tilbakekalling av kjøttprodukter

  NorgesGruppen har utvidet tilbakekallingen av kjøttprodukter grunnet funn av salmonella i råvare. Her får du hele oversikten.
  10.03.2021

  NorgesGruppen vil prioritere norsk frukt, bær og grønnsaker

  NorgesGruppen ønsker å bidra til forutsigbarhet for norske bønder som i disse dager planlegger årets sesong for frukt, bær og grønnsaker. Vår klare melding til norsk landbruk er at vi vil prioritere norske produkter også i 2021.
  26.02.2021

  Nå kan du donere Trumf-bonus!

  Visste du at du nå kan donere deler av Trumf-bonusen din til organisasjoner som Kirkens Bymisjon, Leger uten Grenser og Turistforeningen? Med oppgraderingen av Trumf.no og Trumf-appen er det nå et alternativ hvis du vil bruke oppspart bonus.