Nyhetsarkiv

Sorter på:
  09.02.2017

  Mange produktnyheter for de bevisste forbrukerne

  Sunnere mellommåltider og frokostblandinger. Mer naturlige ingredienser. Nye middagsvarianter. Mer glutenfritt og økologisk. Mer for vegetarianerne. Mange av de nye varene, som kommer i butikkhyllene i februar, reflekterer trenden om stadig flere bev
  07.02.2017

  Se, lukt, smak - spis? NorgesGruppen tester holdbarhetsmerking

  - Alt for mye spisbar mat går rett i søpla. Det er et samfunnsproblem og et miljøproblem som vi skal bidra til å løse, sier konsernsjef i NorgesGruppen, Runar Hollevik. Selskapet lanserer nå en tilleggsmerking på enkelte egne merkevarer. Målet er at
  03.02.2017

  Hvem har best vareutvalg av Norge og Sverige?

  I podcast-episode 8 diskuterer Arne Dulsrud fra SIFO og Vegard Kjuus fra MENY vareutvalg.
  30.01.2017

  Kirkens Bymisjon og NorgesGruppen skal samarbeide i tre nye år

  En ny avtale mellom Kirkens Bymisjon og NorgesGruppen gir mulighet til å skape en forskjell for utsatte mennesker i gatemiljøene, og blant flyktninger og innvandrere.
  26.01.2017

  Slik fungerer Trumf

  Er du nysgjerrig på fordelene ved Trumf? Her får du en rask oversikt. Vi ønsker å gjøre det enkelt og forutsigbart og gir 1% bonus på alle varer. Din oppsparte bonus kan du når som helst ta ut.
  24.01.2017

  Pølse med verpehøne

  NorgesGruppen er med på dugnaden «Redd verpehøna», initiert av NRK-programmet FBI. Vår nyutviklede grillpølse med kjøtt av verpehøne kommer i butikk denne uka.
  23.01.2017

  Leger Uten Grenser og NorgesGruppen forlenger samarbeidet

  Leger Uten Grenser og NorgesGruppen skal fortsette å jobbe sammen for å styrke det medisinske nødhjelpsarbeidet i verden. Den nye samarbeidsavtalen er på tre år.