Butikkens ansvar for et sunnere kosthold

Butikkens ansvar for et sunnere kosthold

Ny podcast: I episode 10 diskuterer Torgeir Micaelsen (Arbeiderpartiet), Jan Paul Bjørkøy (KIWI) og Aina Marie Lien (NorgesGruppen) hvorvidt dagligvare tar ansvar for at nordmenn skal spise sunnere.
16. mars 2017

NorgesGruppen har siden 2014 fulgt tydelige mål for arbeidet med å få kundene til å spise mer frukt og grønt, flere grove kornprodukter, mer fisk og mindre salt. Målene for perioden 2016–2020 dekker også reduksjoner av mettet fett og sukker, og vekst i produkter med Nøkkelhullet.

NorgesGruppen lanserte nylig sunt smågodt bestående av oppkuttet frukt og grønnsaker i porsjonsposer eller -beger. Det sunne smågodtet vil ligge ved kassene og følge samme priser som vanlig smågodt i KIWI-butikkene i påsken.

Konserndirektør Per Roskifte er programleder når Torgeir Micaelsen (Arbeiderpartiet), Jan Paul Bjørkøy (KIWI) og Aina Marie Lien (NorgesGruppen) diskuterer dagligvare og et sunt kosthold.

Du kan abonnere på podcasten i iTunes her.


Eller hør siste episode av NorgesGruppens podcast her:



Hør tidligere episoder her: