Dina R. Thune ny HR-direktør i NorgesGruppen

Dina R. Thune ny HR-direktør i NorgesGruppen

Dina R. Thune (1968) blir ny HR-direktør fra 1. januar 2018. Dina har 25 års erfaring fra dagligvarebransjen i ulike stillinger i Maarud, Kraft og sist som administrerende direktør i Mondelez International i Norge.
01. desember 2017

I Mondelez International i Norge ledet Dina selskapet gjennom en større endringsfase, samtidig som selskapet leverte gode resultater og prestasjoner. Kommersielt driv kombinert med vilje til å fokusere på læring og stadig se forbedringsmuligheter, er egenskaper som trekkes frem.

- Vi er svært glade for å få Dina med på laget, sier konsernsjef Runar Hollevik. Våre medarbeidere er nøkkelen til gode handleopplevelser og lønnsom og bærekraftig forretning. Med sin brede ledererfaring i dagligvarebransjen vil Dina være en positiv bidragsyter til å videreutvikle NorgesGruppen som bransjens mest attraktive arbeidsplass, sier Hollevik videre.

Dina R. Thune erstatter Edel Kalstad som skal gå av med pensjon i løpet av våren.

- Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle HR som fagfelt i NorgesGruppen, sier Dina R. Thune. NorgesGruppen er et spennende og profesjonelt drevet selskap og en av Norges største arbeidsgivere, sier Thune videre.

NorgesGruppen ønsker å være den foretrukne arbeidsgiveren innenfor sin bransje, både når det gjelder stillinger med høye kompetansekrav og stillinger hvor personlig læringsvilje, holdninger og arbeidsinnsats er viktigere faktorer enn formalkompetansen.

Fakta

Kontaktinformasjon

Dina R. Thune tlf. 93251302

Avdeling Kommunikasjons og samfunnskontakt: Ingrid S. Gundersen tlf. 97514495

KONTAKTPERSON

Ingrid Solberg Gundersen
Kommunikasjonssjef Bærekraft, Finans og Konsern
97514495