Gled en som gruer seg til jul

Gled en som gruer seg til jul

Kirkens Bymisjon inviterer inn til måltid og fellesskap for de som trenger det i julehøytiden. Nå kan du også bidra til å glede en som gruer seg til jul.
29. november 2018

For mange er julen er fin tid, som ofte tilbringes i hyggelige lag sammen nære og kjære. Men det er ikke slik for alle. Førjulen og julehøytiden kan være en smertelig påminnelse om ensomhet, brutte familierelasjoner, fattigdom og følelsen av å "stå utenfor". Mange opplever derfor julehøytiden som ekstra tung, og gruer seg til denne perioden.

For å glede en som gruer seg til jul inviterer Kirkens Bymisjon inn til måltid og fellesskap for de som trenger det. Hele året er det behov for de åpne dørene, men i julen betyr kanskje fellesskapet ekstra mye. Tilbudet er så mye mer enn mat. Det handler om å treffe andre folk og ha gode samtaler.

Vil du bidra til å glede noen som gruer seg til jul? For 500.000 kroner kan Kirkens Bymisjon servere 12 500 måltider på sine kafeer og møtesteder. Du kan bidra ved å gå inn på kirkensbymisjon.no/glede eller vippse et valgfritt beløp til 2490. Ved å sende sms GLEDE til 2490 (80,-) så bidrar du til at en som trenger det får to middager og et godt sted å være.

Samarbeider om måltider og fellesskap
NorgesGruppen og Kirkens Bymisjon har samarbeidet siden 2006, med et felles mål om å gi flere mennesker en bedre hverdag. I mange år har vi samarbeidet om ulike tiltak for å gi flere mennesker gode måltider, som åpner opp for samtale og fellesskap. I 2016 ble avtalen fornyet, som skal sikre oppfølging av gjestene på bymisjones kafeer og møtesteder.