John Thomasgaard blir administrerende direktør i NG Forbruksvarer

John Thomasgaard blir administrerende direktør i NG Forbruksvarer

John Thomasgaard tiltrer som administrerende direktør i NG Forbruksvarer fra 10. mars 2023. Han får dermed det overordnede ansvaret i NorgesGruppen for de nye satsingene Gigaboks og Dollarstore.
10. mars 2023

– John Thomasgaard får ansvaret for å bygge organisasjon og skape vekst. Jeg gleder meg til å få han med på laget, han har solid erfaring og skaper stort engasjement rundt seg, sier Truls Fjeldstad, konserndirektør Detalj/Region/Eiendom i NorgesGruppen.

John Thomasgaard er tydelig på hva som er målet med selskapet.

– Å opprette et eget selskap som er målrettet mot storhandel og bredt vareutvalg er en del av strategien vi jobber etter. Vi gjør dette for å samle kreftene og få et solid fotfeste i markedet både gjennom egne konsepter og i etablerte kjeder, sier Thomasgaard.

Thomasgaard mener potensialet er over 100 Dollarstore-butikker og 20 Gigaboks-butikker de neste årene. I tillegg skal satsingen bidra til at NorgesGruppens dagligvarekjeder får et bedre sortiment i disse kategoriene.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Det er et privilegium at det er i NorgesGruppen vi skal gjøre denne satsingen. Den langsiktigheten og ansvarligheten konsernet viser, gjør at vi kan løfte dette til et helt annet nivå enn våre konkurrenter, sier Thomasgaard.

John Thomasgaard er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har over 20 års erfaring fra varehandel og dagligvarehandel. Han har bakgrunn både fra Ica Norge, Jysk og Norli før han kom til NorgesGruppen som prosjektdirektør i NG Forbruksvarer i 2022.