illustrasjonsbilde
Aktuelt

Matstreif på Meny'en

For å gi en smakebit av lokalmaten som er å finne i Menys butikker landet rundet, har kjeden inngått en 2 årig samarbeidsavtale med Innovasjon Norge som hovedsamarbeidspartner på matfestivalen «Matstreif» for årene 2013 og 2014.

Matstreif er festivalen for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat, og som er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og unike nisjeprodukter. I år vil 20 ulike lokalmatprodusenter være å finne i et felles opplevelsestelt for å vise noe av bredden på lokalmatutvalget som er å finne blant annet hos Meny.

-          Matstreif er et svært viktig utstillingsvindu for mat med lokal norsk identitet. En fantastisk mulighet for de lokale produsentene til å synliggjøres nasjonalt. Det er viktig for NorgesGruppen og våre kjeder å være en aktiv deltaker og bidragsyter på Matstreif da vi skal bidra til å løfte frem lokale produkter, sier Eivind Haalien ansvarlig for lokalmat i NorgesGruppen.

Barnas Matstreif
Nytt av året er et eget telt for barna med smaks-og føle på laboratorium. Her vil de unge få kjenne og smake på forskjellig mat ved blindtest. I tillegg vil det arrangeres Fiskeknappen hvor man kan lære om de ulike norske fiskeslagene.

Årets Matstreif går avstabelen på Rådhuskaia i Oslo 13 – 14. september og vi oppfordrer alle som har anledning til å komme for å ta en smak på Norge.