Nå kan du donere Trumf-bonus til TV-aksjonen

Nå kan du donere Trumf-bonus til TV-aksjonen

For første gang får Trumf-medlemmer nå muligheten til å donere Trumf-bonus til TV-aksjonen. Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24. oktober og støtter Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.
13. oktober 2021

Tidligere i år lanserte Trumf en ny løsning som ga Trumf-medlemmer muligheten til å donere sin Trumf-bonus til organisasjonene som NorgesGruppen har en samarbeidsavtale med;  Kirkens Bymisjon, Leger Uten Grenser, Turistforeningen og KIWIs samarbeidspartner UNICEF. Nå er det også mulig å donere Trumf-bonus til TV-aksjonen.

Ved å støtte årets TV-aksjon bidrar du til Plans arbeid mot barneekteskap og for jenters mulighet til en trygg oppvekst. Plan skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling, og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Les mer om årets TV-aksjon her.

Hvordan donerer jeg?

I Trumf-appen og på Trumf.no har du mulighet til å velge hvordan du ønsker å bruke evt opptjent bonus. Under "Bruk bonus"-knappen på nettsidene eller via +-ikonet i menylinjen nederst i appen får du opp flere valg, hvorav et av dem er "Donasjon". Velg hvilken organisasjon du ønsker å donere Trumf-bonus til og hvor mye.

Trykk her for å donere Trumf-bonus.