Nå kan du donere Trumf-bonus!

Nå kan du donere Trumf-bonus!

Visste du at du nå kan donere deler av Trumf-bonusen din til organisasjoner som Kirkens Bymisjon, Leger uten Grenser og Turistforeningen? Med oppgraderingen av Trumf.no og Trumf-appen er det nå et alternativ hvis du vil bruke oppspart bonus.
26. februar 2021

Vi har lenge jobbet med muligheten for å donere Trumf-bonus til organisasjoner som NorgesGruppen har en samarbeidsavtale med, og nå er det endelig mulig via alle Trumfs kanaler. Trumf.no er nettopp relansert, og da er mulighet for donasjoner en av de nye funksjonene som nå er på plass.

I Trumf-appen og på Trumf.no har du mulighet til å velge hvordan du ønsker å bruke evt opptjent bonus. Under "Bruk bonus"-knappen på nettsidene eller via +-ikonet i menylinjen nederst i appen får du opp flere valg, hvorav et av dem er "Veldedighet". Da får du opp alternativene Kirkens Bymisjon, Leger Uten Grenser og Turistforeningen, i tillegg til KIWIs samarbeidspartner UNICEF. Så velger du selv hvem du evt ønsker å donere til og hvor mye.

Pengene går uavkortet til den veldedige organisasjonen og overføres én gang i måneden etter nærmere avtale som er inngått med den enkelte aktør.

Besøk gjerne nye Trumf.no, og se nærmere på muligheten for å donere Trumf-bonus der eller i appen!