NorgesGruppen er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i Norge innen retail

NorgesGruppen er kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren i Norge innen retail

For tredje året på rad mottar NorgesGruppen prisen «Den mest attraktive arbeidsgiver i Norge 2018 innen Retail» i Universums anerkjente kåring av de mest attraktive arbeidsgivere i Norge.
07. november 2018

-          Det å stå frem som den mest attraktive er bra og viktig, samtidig som det gir inspirasjon for fortsatt vilje, driv og energi for nyskaping, sier HR-direktør i NorgesGruppen, Dina R. Thune.

Blant økonomer er NorgesGruppen klart best i bransjen som foretrukken arbeidsgiver. Totalt av alle bransjer endte NorgesGruppen på en 12. plass.

Det er tredje året på rad hvor NorgesGruppen stikker av med seieren i kategorien «Den mest attraktive arbeidsgiver i Norge 2018 innen retail» (2016, 2018 og 2018). Tidligere i år stakk NorgesGruppen også av med seieren i Universums undersøkelse blant studenter, hvor NorgesGruppen vant prisen «Bransjebeste Universum studentundersøkelse 2018 – retail».

-          Det er hyggelig at både studenter og yrkesaktive har stemt frem NorgesGruppen som den mest attraktive arbeidsgiveren i vår bransje, fortsetter Thune.

Dina R. Thune mottok prisen sammen med Mette Lier, konserndirektør økonomi og finans, og HR-rådgiver Solbjørg Myren, på vegne av NorgesGruppen under lanseringen av årets resultater, torsdag 1. november. 

 

Om undersøkelsen

Universum er Nordens ledende spesialist på arbeidsgiverprofilering og Employer Branding. I sin årlige karriereundersøkelse avdekker de hvilke selskaper som er Norges mest attraktive arbeidsgivere og karrierepreferanser blant yrkesaktive med høyere utdanning.

Nesten 10 000 yrkesaktive med høyere akademisk bakgrunn deltok i Universum Professional Survey 2018 som ble gjennomført i perioden juni til august 2018.

 

På bildet fra venstre: Dine R. Thune, Mette Lier og Solbjørg Myren.