Ny podkast-episode: Norsk eller utenlandsk kjøtt på grillen i sommer?

Ny podkast-episode: Norsk eller utenlandsk kjøtt på grillen i sommer?

I dag er vi ute med en flunkende ny episode av vår podkast Øre for mat! Tema denne gang er kjøttsituasjonen i Norge. Last ned, lytt og kos deg!
31. mai 2021

I episode 39 av «Øre for mat» snakker vi med Norturas toppsjef Anne Marit Panengstuen og NorgesGruppens innkjøpsdirektør Øyvind Andersen om rødt kjøtt. Vi lurer på hvorfor det ikke produseres nok kjøtt i Norge? Hvorfor importeres det kjøtt til Norge? Og hvordan står det for eksempel til med kjøttsituasjonen foran grillsesongen? Programleder er Stein Rømmerud.

Du kan lytte til episoden der du vanligvis hører på podkast, eller du kan høre den direkte her via lenken under:

Øre for mat: Norsk eller utenlandsk kjøtt på grillen i sommer?