Podkast:Hvordan rammet coronapandemien serveringsmarkedet?

Podkast:Hvordan rammet coronapandemien serveringsmarkedet?

NorgesGruppens podkast "Øre for mat" er ute med ny episode, og denne gangen er temaet corona og hvordan pandemien rammet serveringsmarkedet.
15. oktober 2021

Endelig er landet åpnet opp igjen og restauranter og uteliv blomstrer. Men hvordan var det egentlig å jobbe i serveringsbransjen under pandemien? Hvordan takler man å måtte stenge ned all virksomheten sin? Og hva gjør en aktør som ASKO Servering når de plutselig ikke har kunder å levere til? Og hva nå, når alt åpner opp igjen? Dette og mer til er tema når Gjøran Sæther fra Fursetgruppen møter ASKO Serverings Kristian Kjærnes i studio hos programleder Stein Rømmerud.


Lytt til episoden der du pleier å høre på podkast, eller last den ned via lenken her.

Abonnér gjerne!

Og har du feedback på podkasten vår, så send gjerne en e-post til Kine Søyland.