Se Artistgallaen på TV2 lørdag kl 21:40

Se Artistgallaen på TV2 lørdag kl 21:40

NorgesGruppen og SPAR er samarbeidspartnere når Leger Uten Grenser har Artistgallaen på TV2 lørdag 19. desember.
18. desember 2015

NorgesGruppen har samarbeidet med Leger Uten Grenser siden 2007 i kampen mot underernærte barn.

Nå oppfordrer vi alle til å få med seg Artistgallaen lørdag 19. desember, og bli fast giver til Leger Uten Grenser.

- Leger Uten Grenser ser frem til artistgallaen på TV2 hvor vi håper at mange har mulighet til å bli med oss og redde liv og lindre nød i glemte kriser. Det blir en kveld hvor det norske folk inviteres til en dugnad for dem som trenger det aller mest. Sammen redder vi liv, sier styreleder Bjørn Nissen i Leger Uten Grenser.

Kjendisene som har vært på tur sammen med Leger Uten Grenser i forbindelse med årets artistgalla sitter igjen med sterke inntrykk og minner for livet.

Skuespiller Sven Nordin har besøkt en flyktningeleir vest i Tanzania på grensen til Burundi, en leir med flyktninger fra Kongo og Burundi.

- Å se et barn som holder på å forsvinne, men som nå er tilbake i live igjen, takket være den jobben Leger Uten Grenser har gjort her inne nå. Man kan ikke annet enn å være kjempeimponert over den jobben som har vært gjort her i dag, sier Sven Nordin i reportasjen fra flyktningeleiren der et barn blir reddet.

Det står en variert bukett artister på scenen under sendingen som er klar for å bidra til Artistgallaen: Donkeyboy, The Main Level, 80-tallshelten Paul Young, Ravi & Jo Nesbø, Karoline Krüger, Tommy Fredvang og Sirius, Melissa Horn, Ingebjørg Bratland, Maria Arredondo sammen med Martin Halla og Torstein Sødal og Thomas Dybdahl.

Bli fast giver:
Under TV 2s Artistgalla kan seere benytte følgende sms og telefonnummer til telefonpanelet for å bli fast giver til Leger Uten Grenser sitt arbeid i verden:

SMS GIVER til 05025
TELEFON 05025

TV 2s Artistgalla sendes på TV 2 lørdag 19. desember fra klokken 21.40. Reprise søndag 20. desember klokken 12.00 til 14.30