Stein Rømmerud ny konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt

Stein Rømmerud ny konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt

Stein Rømmerud er ansatt som ny konserndirektør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i NorgesGruppen. Han begynner i jobben 1. april.
14. februar 2020

De siste fem årene har Stein Rømmerud vært adm.dir. for Coca-Cola, der han har levert sterke resultater. Han har 20 års erfaring fra PR- og kommunikasjonsbransjen, både i Coca-Cola, Forsvaret og som avdelingsleder for merkevarer i PR-byrået Burson-Marsteller.
 
- Jeg er både takknemlig og ydmyk over å få denne tilliten fra NorgesGruppen, og gleder meg til å bli en del av laget i april. Gjennom mine år i bransjen føler jeg at jeg kjenner NorgesGruppen relativt godt, og håper jeg kan bidra positivt til konsernets fortsatte suksess i årene fremover. Jeg er opptatt av å bygge videre på alt det gode arbeidet som er lagt ned på fagfeltet kommunikasjon og samfunnskontakt, og jeg personlig brenner særlig for områdene bærekraft og klima. Det er massivt imponerende hva selskapet har oppnådd her så langt, og jeg ser frem til å være med på reisen videre sammen med alle de dyktige medarbeiderne, sier Stein Rømmerud.
 
Rømmerud vil lede avdelingen Kommunikasjon og Samfunnskontakt i NorgesGruppen.
- Vi gleder oss til å få Stein Rømmerud med på laget, sier konsernsjef Runar Hollevik. Stein har lang erfaring både fra kommunikasjon og myndighetskontakt, i tillegg til solid bransjekunnskap. Med sin brede erfaring i dagligvarebransjen vil han være en positiv bidragsyter til å videreutvikle NorgesGruppen og fremtidens handleopplevelse, sier Runar videre.
 
Per Roskifte vil samtidig som Rømmerud tiltrer, fratre som konserndirektør kommunikasjon og samfunnskontakt og gå over i en rådgivende rolle frem til sin pensjonering sommeren 2021.


Kontakt:

Stein Rømmerud: 901 19 985

Ingrid Solberg Gundersen, Kommunikasjon og Samfunnskontakt, 975 14 495