Studentene foretrekker NorgesGruppen

Studentene foretrekker NorgesGruppen

NorgesGruppen ble nylig tildelt prisen som årets nykommer innen IT og som bransjebeste innen økonomi i Universums anerkjente kåring av Norges mest attraktive arbeidsgivere.
15. mai 2020

Det er første gang NorgesGruppen er inne på Universums liste over attraktive arbeidsgivere innen IT.

-          Årets kåring viser at vårt aktive arbeid med å synliggjøre muligheter for studenter, for eksempel gjennom rekrutteringskampanjen Mat for teknologer og gjennom mulighetene for Summer Internship, har fungert. NorgesGruppen er en attraktiv og spennende arbeidsplass og jeg er glad for at fremtidige arbeidstakere har fått øynene opp for IT i NorgesGruppen, sier HR-sjef Lene Rajendra i NorgesGruppen IT og Digitale Tjenester.  

I overkant av 13 000 studenter ved 26 ulike universiteter og høyskoler over hele Norge har vært med i undersøkelsen.  Studentene rangerer sine drømmearbeidsgivere, svarer på hvordan de oppfatter disse, samt angir hva som er viktig for de i valg av fremtidige arbeidsgivere.

Årets prisutdeling foregikk digitalt. Representanter fra NorgesGruppen var på plass hos Universum rett i forkant av det digitale arrangementet, for en fotosession og for å ta imot de høythengende diplomene - alt med god avstand.

Takk til alle som bidrar til å synliggjøre NorgesGruppen som arbeidsplass, og som hver dag går på jobb og bidrar til et godt arbeidsmiljø!

 

Se hele Universums liste her.