Torbjørn Johannson ambassadør for bærekraftig næringsliv

Torbjørn Johannson ambassadør for bærekraftig næringsliv

Torbjørn Johannson er utnevnt til ambassadør for bærekraftig næringsliv i Oslo. -Næringslivet spiller en viktig rolle om Oslo skal nå sine mål for karbonutslipp. ASKO jobber aktivt med å kutte utslipp i vår virksomhet, og jeg håper vårt arbeid kan inspirere andre, sier Johannson.
04. april 2019

Oslos innbyggere, myndigheter og næringsliv har sammen bidratt til at Oslo er kåret til Europeisk miljøhovedstad for 2019. På vegne av Oslo Kommune har Oslo Business Region utnevnt en rekke European Green Capital (EGC)- ambassadører fra næringslivet i Oslo som skal bidra til at hovedstaden blir en by for innovative og bærekraftige løsninger som verden trenger. Blant ambassadørene er styreleder i ASKO, Torbjørn Johannson.

-Det er veldig hyggelig at arbeidet vi i ASKO gjør for miljøet blir lagt merke til, og jeg håper at jeg som EGC-ambassadør kan bidra til at flere næringslivsaktører tar grønnere valg og at myndighetene legger bedre til rette for nettopp det. Vi må samarbeide om vi skal lykkes, sier han.

 

Les intervjuet av Torbjørn Johannson på Oslo Business Region sin hjemmeside her.

 

Johannson understreker at ASKOs arbeid for bærekraft gjøres av hele organisasjonen.

- Miljø, klima og bærekraft er det mest grunnleggende og langsiktige enhver virksomhet kan drive med. Vi er mange som jobber mot samme mål i ASKO, og jeg er veldig stolt over den innsatsen som legges ned i dette arbeidet, sier han.

KONTAKTPERSON

Dyveke Fjeld Elset
Kommunikasjonsrådgiver
48203471