Ut på tur med Joker og DNT

Ut på tur med Joker og DNT

En ny TV-serie med Joker og Den Norske Turistforeningen byr på fantastisk natur, turglede og matinspirasjon.
01. desember 2016

"Naturopplevelser for livet" er en ny TV-serie med Joker og Den Norske Turistforeningen, der programleder Ingvill Måkestad Bovim reiser rundt i Norge og lager mat på ulike DNT-hytter og fyr.

I programmet oppsøkes både spektakulære og idylliske turmål, som Gaustatoppen, Vesle Killingen, Lyngør Fyr, Preikestolen, Haukeliseter og Hallingskeid. Ingredienser til turmaten underveis blir sikret hos den lokale Joker-butikken. Der møter vi kjøpmannen, som kan friste reisefølge med kortreist lokalmat.

- TV-serien byr på naturopplevelser, turglede og inspirasjon til å lage enkel og deilig mat på tur. Vi håper den vil bidra til at enda flere ønsker å oppsøke naturen rundt seg, og utforske noen av de over 500 DNT-hyttene over hele landet, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT.

Her vises Matkanalen
Matkanalen når 85 prosent av Norge gjennom basispakkene på disse programplassene:

  • Altibox kanal 16/17
  • Canal Digital Satellit 21
  • Canal Digital Kabel 36
  • Get kanal 35
  • RiksTV underholdningsportalen og kanal 38
  • Nextgentel kanal 19

Premieren er 2. desember kl 17.40 og programmet vil gå hver fredag.

Om samarbeidet mellom Den Norske Turistforeningen og NorgesGruppen:
DNT og NorgesGruppen inngikk ny samarbeidsavtale i 2016 og jobber sammen for at flere skal oppleve naturglede i Norge. DNT og NorgesGruppen ønsker å fremme sunn mat, et aktivt friluftsliv og naturvern som sentrale elementer for den norske folkehelsen. Målsetningen er å få 100.000 flere nordmenn ut på tur innen 2018.