Hedret for lokal og norsk mat

Hedret for lokal og norsk mat

MENY Tuven på Notodden ble hedret med pris fra det Heddal Bondelag for sin satsing på eksponering og salg av lokalmat.
28. april 2022

Bonde Lise Hagen og Arnfinn Nørstrud fra Heddal Bondelag overrakte heder og diplom til butikken sammen med stortingsrepresentant Åslaug Sem Jacobsen denne uken. Lokalavisen Telen var til stede og foreviget overrekkelsen.

Telen skriver at prisutdelerne har vært innom dagligvareforretningene på Notodden med undersøkende blikk. Meny ble butikken i særklasse og er best på mat som Heddal Bondelag holder kvalitetsfanen høyt for.

- Jeg ble jo veldig overrasket da jeg fikk beskjed om at vi fikk denne hedersprisen fra Heddal Bondelag. Vi har satset bevisst på det vi i vår kjede kaller matskatter - for det er virkelig skatter vi snakker om, sier assisterende butikksjef ved Meny Tuven, Elise Mathisen til Telen.

Av varene Lise, Arnfinn og Heddal bondelag har funnet i hyllene er blant annet vaktelegg fra Ramberg gård i Tinnegrend, plommesyltetøy fra Valen gård på Akkerhaugen, brunost fra Øyfjell, eplemost fra Sauar gård, speltmel fra Holli Mølle i Viken, takkebakt pizzabunn fra Øyfjell og en lang rekke andre varer som småskalaprodusenter har skapt gjennom kjærlighet til lange mattradisjoner.

Mer om Menys matskatter kan du lese her.