Kiwi har billigst julemat

Kiwi har billigst julemat

VGs Matbørs har nok en gang kåret KIWI til julens billigste lavpriskjede. – Vi er stolte av å være kjeden som presser prisene ned, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.
17. desember 2018

VG har sammenliknet 32 varer fra Coop Extra, Rema 1000 og KIWI på to forskjellige dager nå før jul. Kiwi kom best ut i begge testene, og er dermed kåret til julens billigste lavpriskjede - akkurat som i fjor. 

– KIWI skal alltid være billigst, enten det er hverdag eller høytid. Det er alltid hyggelig når prisundersøkelser bekrefter at vi er billigst, slik fire av de fem siste matbørsene i VG har gjort, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

I VGs første prissjekk den 10. desember, kom KIWIs totalsum på 1646,57 kroner, hele 170 kroner billigere enn den dyreste konkurrenten.

12. desember ble totalsummen til handlekurven hos KIWI 1502,71 kroner, 144 kroner billigere enn to dager tidligere. Nedgangen skyldes den harde konkurransen på julevarene.

Skal være billigst

Kiwi understreker at selvom de har vunnet VGs julematbørs skal de aldri slutte å jobbe for de laveste prisene

– Vi er stolte av å være kjeden som presser prisene ned, og det skal vi fortsette med i 2019. Vi gir oss aldri på pris, og skal kjempe for at alle kunder i hele landet får den billigste maten hos oss, sier KIWI-sjefen Bjørkøy.